top of page

PLAFONNEERWERKEN JF VOOR PLEISTERWERKEN IN LIMBURG

Ervaren stukadoors voor pleisterwerken in Herk-de-Stad en omgeving

Bij Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad zit u goed voor professioneel uitgevoerde pleisterwerken. Zaakvoerder Johny Forier voert samen met zijn zoon Jente uw pleisterwerken uit en dit met een scherp oog voor detail.

Bepleisteren is vakwerk. Als ervaren stukadoors beschikken wij over een grondige kennis van alle materialen waarmee we werken. Voor elke situatie zorgen we voor een geschikte en efficiënte aanpak. We voeren pleisterwerken uit voor nieuwbouwprojecten en verbouwingen. Voor binnenpleisterwerk gebruiken we pleister van het merk Knauf, dat we in diverse lagen aanbrengen met een perfect resultaat.

pleisterwerken in Herk-de-Stad en omgeving

Plakwerken en herstelwerken aan pleister in de hele woning

Een muur pleisteren is een klus die u met een gerust hart toevertrouwt aan Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad. In de regio rond Halen, Diest, Bekkevoort, Lummen, Hasselt, Genk, Beringen, Tongeren en Leuven vindt u in ons de geschikte firma voor plakwerken in woonkamers, slaapkamers, keukens en eetkamers.

Als u dit wenst, contacteert u ons bijvoorbeeld ook om het pleister van een muur te herstellen. Het is immers niet altijd noodzakelijk om een muur volledig opnieuw te bepleisteren. Samen met u bekijken we steeds wat de beste oplossing is voor iedere situatie. Muren herstellen en sierlijsten aanbrengen is een dienst die we u met plezier aanbieden.

info

Bepleisteren van gyprocwanden met grote nauwkeurigheid

Pleisteren op gyproc is een vak apart, dat we met een grote inzet en nauwkeurigheid voor u uitvoeren. Dankzij deze techniek heeft u in de kortste keren een nieuwe en perfect egale wand in uw woning. Eens de basis met gyproc en pleisterwerken is voorzien, kunt u de gyprocwand schilderen of behangen voor een perfecte afwerking.

Elke woning en elke situatie is anders. Wij zorgen telkens opnieuw voor een concrete oplossing in de regio rond Herk-de-Stad en Limburg.We luisteren naar uw wensen en vertalen deze in een concrete offerte

WENST U IN UW WONING EEN MUUR TE PLEISTEREN OF ZOEKT U EEN ERVAREN STUKADOOR VOOR PLAKWERKEN, DAN TONEN WE U GRAAG ONZE REALISATIES. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK!

bottom of page