top of page

PLAFONNEERWERKEN JF UIT HERK-DE-STAD RENOVEERT MET GYPROC

Bijkomende ruimtes creëren dankzij gyprocwerken in Limburg

Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad is uw partner voor gyprocwerken. We zijn actief in heel Limburg en we plaatsen er scheidingswanden en voorzetwanden. Na de plaatsing werken we de wanden af met pleister. We bekleden eveneens de binnenkant van uw dak met gyproc. Zo creëert u extra ruimte en zorgt u voor een totale make-over van uw zolder. 

Gyprocwerken zijn niet alleen esthetisch mooi, ze zijn ook functioneel en zorgen ervoor dat u de ruimte in de woning optimaal benut. Gyproc is bijvoorbeeld ook ideaal om isolatiemateriaal te verbergen. Waterdichte gyproc houdt bovendien alle vocht tegen, hetgeen het ook uitermate geschikt maakt voor in badkamers.

gyprocwerken in Limburg

Uw plafond met gyproc renoveren in Herk-de-Stad en omgeving

Heeft u een woning gekocht en zijn er barsten in het pleisterwerk op het plafond? Gyproc is ook voor het plafond een perfect afwerkingsmiddel.

Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad plaatst dit materiaal bovenop het bestaande plafond. We gebruiken hiervoor profielen op maat van uw woning. Daarna pleisteren we de overgangen tussen de gyprocplaten helemaal toe, zodat u een gloednieuw en naadloos afgewerkt plafond heeft. Dit plafond kunt u dan opnieuw beschilderen, wat een volledig nieuwe uitstraling aan uw woning geeft. Gedaan met barsten in het plafond!

Gipsplaten plaatsen en afwerken is onze specialiteit. Werkt u samen met Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad, dan haalt u tegelijk een specialist in pleisterwerken en gyproc in huis!

Afwerking van gyproc met inbouwverlichting in Limburg

Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad denkt verder dan alleen de plaatsing van gyproc. Gyproc en pleisterwerken gaan hand in hand bij ons. En in een plafond met gyproc voorzien we diverse types verlichting als u dat wenst.

Een nieuw plafond is dan ook een unieke kans om meteen even de verlichting in de woning te herbekijken. Dit kan inbouwverlichting zijn zoals spots, maar ook indirecte verlichting. Speciale wensen, zoals gebogen plafonds of sierlijsten realiseren we eveneens voor u. 

Kortom, Plafonneerwerken JF uit Herk-de-Stad realiseert elke klus met gyproc en vindt voor elk probleem een concrete en praktische oplossing.

info

Gratis offerte voor gyprocwerken in Herk-de-Stad en omgeving

Om u van alle nodige informatie te voorzien, komen we op voorhand ter plaatse. Wij komen langs in de regio Herk-de-Stad, Halen, Diest, Bekkevoort, Lummen, Hasselt, Genk, Beringen, Tongeren en Leuven. Eens we uw wensen besproken hebben, stellen we een offerte voor de gyprocwerken op. Deze offerte is vrijblijvend en geeft u de tijd om alles nog eens rustig te bekijken.

WIL U GRAAG EEN RUIMTE ONDERVERDELEN IN MEERDERE KAMERS, MAAR WEET U NIET GOED HOE U AAN DEZE KLUS MOET BEGINNEN?
CONTACTEER DAN PLAFONNEERWERKEN JF UIT HERK-DE-STAD!

bottom of page